November 28, 2019

Career

Stage vastgoedbeleggen/ asset management

Ben jij vanaf januari 2020 op zoek naar een stageplaats bij een vastgoedbelegger / asset manager? Dan ben je bij Dutch Properties Group aan het goede adres.

Dutch Properties Group is een jong bedrijf met een serieus, maar ook gezellig team van acht professionals. Onder leiding van Arnaud du Pont, die jarenlange ervaring heeft bij onder andere Vastned, krijg je verschillende inzichten in de wereld van het vastgoedbeleggen te zien. Dutch Properties Group werkt samen met Codabel voor een aantal binnenlandse en buitenlandse investeerders om beleggingsportefeuilles uit diverse deelmarkten en sectoren aan te kopen.

Voor een periode van minstens vier maanden zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die affiniteit hebben met vastgoedbeleggen en asset management, en op zoek zijn naar een uitdagende stage waar je veel kennis kan opdoen. Tijdens de stage zal je niet alleen maar op kantoor zitten, maar je zal ook mogelijke nieuwe aankopen bezoeken om het gebied te leren kennen en de kwaliteit van het vastgoed te beoordelen. Ook zal je op pad gaan om panden te bezoeken die in de toekomst leeg komen te staan om ervoor te zorgen dat er op tijd weer een nieuwe huurder is gevonden.

Dutch Properties Group is op zoek naar een enthousiaste en liergierige derde of vierdejaars student die affiniteit heeft met vastgoed, die communicatief in zowel Nederlands als Engels sterk is, die proactief te werk kan gaan, die beschikt over basiskennis Excel en die in staat is om overzicht te houden om snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

Hoe zal de stageperiode eruit komen te zien?
Je zult volwaardig onderdeel zijn van het team, dus je zal veel verschillende taken krijgen. Dit houdt in:

  • Je werkt investeringsanalyses voor de aangeboden vastgoedportefeuilles uit om de waarde en het rendement te berekenen.
  • Je verzamelt alle gegevens van de aangeboden portefeuilles om referenties te creëren.
  • Je verzamelt marktgegevens van onder andere transacties die publiekelijk worden vrijgegeven.
  • Je denkt samen met het team mee wat de potenties zijn van de aangeboden portefeuilles en wat de risico’s kunnen zijn.
  • Je onderhoudt (mail-)contact met aanbieders van beleggingsportefeuilles en collega’s van Codabel, dus Engels lezen en schrijven is een pré.
  • Je maakt af en toe een rondje langs de aangeboden panden om de kwaliteit en de buurt te beoordelen.

Herken jij je in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in de bovenstaande vacature, stuur dan gerust jouw cv en motivatiebrief naar arnaud@dutchpropertiesgroup.nl t.a.v. Arnaud du Pont.